Tervetuloa majoittumaan Forssan ammatti-instituutin asuntolaan! Forssan ammatti-instituutin asuntola sijaitsee vain 5 km päässä Pilvenmäen raviradalta ja vain alle 1 km päässä Forssan keskustasta.

Huoneistot

Asuntolassa majoitut joko 1-2 hengen yksiössä tai 2 hengen soluasunnossa. Yksiöt ovat kooltaan 16-21m2 ja niissä on 1-2 vuodetta. Soluasunnot ovat kooltaan 38 m2. Soluissa on pieni oleskelutila ja kaksi erillistä makuuhuonetta, joissa kummassakin yksi vuode. Lisäksi huoneistoissa on mahdollisuus patjamajoitukseen, jolloin asiakkaalla on itsellään mukanaan patja sekä kaikki vuodevaatteet.

Suuremmalle seurueelle on tarjolla kahden makuuhuoneen asunto. Vuoteita on 4, lisäksi mahdollisuus patjamajoitukseen (max 6 majoittujaa).

Huoneistojen varustus

  • Kaikissa huoneistoissa on wc- ja suihkutilat sekä jääkaappi.
  • Vuoteissa on patja, peitto ja tyyny. Liinavaatteita (lakanat ja pyyhe) ei ole, joten majoittujalla pitää olla ne itsellään mukana.
  • Patjamajoittujalla pitää olla itsellään mukanaan sekä oma patja että omat vuode- ja liinavaatteet.

Asuntola on savuton, ei lemmikkejä.

Hinta

Majoituksen hinta on 160 € – 900 € riippuen majoituksen kestosta, varattavasta huoneistosta ja henkilömäärästä. Hinnat ovat kokonaishintoja per huoneisto valitulta ajalta (sis. alv 10 %)

Pysäköinti: Asuntolan edessä on pysäköintipaikkoja. Pysäköinti on maksuton.

Asuntovaunupaikat: Lisäksi tarjoamme pihalle asuntovaunuparkkipaikkoja hintaan 15 € / yö. Asuntovaunuparkissa ei ole sähköjä eikä muita palveluja.

Maksu- ja peruutusehdot

Varausmaksu on 25 % majoituksen kokonaishinnasta. Varausmaksu maksetaan 2 viikon kuluttua varauksen vahvistumisesta eikä sitä hyvitetä, mikäli varaus peruutetaan.

Loppumaksu maksetaan 17.6.2022 mennessä. Lasku ennakko- ja loppumaksusta lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiin. Laskutuslisä 10 €.

Varaukset

Varaus tehdään oheisen linkin kautta. Käsittelemme varauksesi heti seuraavan arkipäivän aikana, jolloin saat sähköpostiisi varausvahvistuksen. Ennakko- ja loppulasku lähetetään sähköpostiisi tämän jälkeen. Varaus on kunnossa, kun olet saanut varausvahvistuksen sähköpostiisi. Varaukset: Majoitusvaraus FAI:n asuntola Kuninkuusravit 2022

Tervetuloa Forssaan!

Matka Pilvenmäelle majoituskohteesta: 5km
Esteetön: –
Hinnat: Hinnat nähtävillä ylempänä.
Varaukset ja tiedustelut kohteesta:  Varauslinkki; majoitusvaraus FAI:n asuntola / Tiedustelut (ei varauksia) majoitus@lhkk.fi 

Similar Posts