Tervetuloa majoittumaan Honkapirtille!

Sijainti

Honkapirtti sijaitsee Tammelassa, alle 35 km päässä Pilvenmäen raviradalta ja Forssasta kauniin ja rauhallisen Herttuanjärven rannalla.

Honkapirtin osoite on Herttuantie 137, 31350 Liesjärvi.

Kuvaus

Honkapirtti on perinteinen, entinen maamiesten kokoontumis- ja virkistyspaikka. Rakennuksessa on iso tupa, keittiö ja majoitustilat 16 henkilölle. Keittiössä on perusvälineistö, astianpesukone, mikro, jääkaappi, hella ja kahvin- ja vedenkeitin. Ulkona on tilava kuisti. Pihapiirissä on puulämmitteinen sauna ja rannan tuntumassa laavu ja nuotiopaikka, jotka ovat majoittujien käytössä.

Majoitustilat

Honkapirtillä majoitutaan 2-hengen huoneissa. Vuoteissa on patja, peitto ja tyyny. Liinavaatteita (lakanat ja pyyhe) ei ole, joten majoittujalla pitää olla ne itsellään mukana. Wc- ja suihkutilat ovat käytävällä.

Hinta: 2 600€/ to-su 28.7.-31.7.2022. Hinta sisältää polttopuut ja loppusiivouksen.

Maksu- ja peruutusehdot

Varausmaksu on 25 % majoituksen kokonaishinnasta. Varausmaksu maksetaan 2 viikon kuluttua varauksen vahvistumisesta eikä sitä hyvitetä, mikäli varaus peruutetaan.

Loppumaksu maksetaan 17.6.2022 mennessä. Lasku ennakko- ja loppumaksusta lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiin. Laskutuslisä 10 €.

Varaukset ja tiedustelut: majoitus@lhkk.fi

Tervetuloa Forssaan!

Similar Posts