7.1.2022 

Kuninkuusravit on yksi suomen pitkäaikaisimpia sekä suurimpia yleisötapahtumia. Vuosittain paikkakuntaa vaihtava tapahtuman viikonlopun yhteen laskettu yleisömäärä nousee lähes 60 000 silmäpariin. Kuninkuusravit juostaan tulevana kesänä Forssan Pilvenmäellä 29.-31.7.2022. Forssan seudun olemassa oleva majoituskapasiteetti on jo lähes täynnä. Yksityismajoitusta tarvitaan alueelta runsaasti ja se onkin loistava tilaisuus alueen ihmisille tienata vuokraamalla oma koti sekä olla näin mukana Kuninkuusravien mahdollistamisessa. 

Millainen on tyypillinen kuninkuusravikävijä? 

Kuninkuusravikävijöiden keskuudessa yksityismajoitus on suosittua. Pitkän päivän jälkeen ravikansa suosii rauhallisia majoituskohteita; etenkin läheltä ravirataa. Yksityismajoitus onkin tyypillisesti tutumpaa majoittujille kuin majoittajalle. 

Kuninkuusravit keräävät kävijöitä ympäri Suomen iästä riippumatta. Tyypillisesti kuitenkin majoitusta hakevat 40-50vuotiaat niin naiset kuin miehet koko raviviikonlopuksi. Pääosin ravikansa matkustaa pienellä porukalla. Majoittujat arvostavat rehellisyyttä ja kiittävät kohteista, joissa hinta ja taso kohtaavat. Kohteen hinnan voi majoituksentarjoaja määrittää itse sen mukaan, mitä itse olisi vastaavasta esimerkistä valmis maksamaan, hintatason ollessa kuitenkin noin 40€-120€/henkilö/yö. 

Kuninkuusravit ovat suuri, odotettu ja jokavuotinen tapahtuma. Pääosin kävijät viihtyvät tapahtuma-alueella pitkän päivän aamusta iltaan, jolloin majoituskohteissa ollaan vain yöt.  

Kautta aikojen majoittujat ovat olleet vastuuntuntoisia, rehellisiä ja siistejä vieraita. Molemminpuolinen rehellisyys on arvostettua. 

Similar Posts