Kuninkuusravit ja camping -majoitus kuuluvat erottamattomasti yhteen. Moni perhe ja ystäväporukka tulee vuodesta toiseen Kuninkuusravien campingiin tapaamaan tuttuja ja viettämään kokonaisvaltaista lomaa. Kaikki caravanpaikat ovat sähköistettyjä. Ja uutuutena tänä vuonna myynnissä myös telttapaikat. Ravicamping-paikat ovat myynnissä raviradan toimistolla sekä Ticketmasterissa.

Kuninkuusravien ravicamping on jaettu kolmeen alueeseen Forssan keskustaan. Caravanpaikkoja on myynnissä kaikille kolmelle alueelle ja alueet sijaitsevat noin 3,5km päässä kuninkuusravialueesta. Kuninkuusraveihin sekä iltajuhlaan pääsee kätevästi kävellen, pyörällä tai nonstop -bussilla joka päivä, eli omaa autoa ei tarvitse enää campingiin parkkeerauksen jälkeen liikuttaa. Luonnollisesti majoittujia palvelevat myös suihku, wc ja muut tarvittavat mukavuudet.

Feeniksin ja Lyseon ravicamping alueet ovat Kuninkuusravien järjestämiä ja Jäähallin camping alueesta vastaa Fops Juniorit ry.

Ravicamping säännöt 

1 § Autot saavat käyttää alueella olevaa lataussähköä, mutta sähköä ei saa käyttää ilmastointia varten. Camping-paikoilla ei saa leiriytyä etutelttoja- tai katoksia käyttäen.

2 § Jokaisen osanottajan velvollisuus on omalta osaltaan huolehtia yleisen turvallisuuden ja järjestyksen säilymisestä. Tarpeeton moottorien ja moottoriajoneuvojen käyttö alueella on kielletty.

3 § Seuraeläimet on aina pidettävä kytkettyinä alueella. Omistajan on kerättävä omistamansa eläimen jätökset.

4 § Jokaisen osanottajan on pidettävä käyttämänsä alue siistinä.

5 § Järjestäjien ja valvonnan antamia ohjeita on noudatettava.

Ravicamping -alueiden osoitteet:

Feeniks – Lallintie 1
Lyseo – Lyseokatu 2
Jäähalli – Urheilukentänkatu 6

Ravicamping alueet aukeavat torstaina 28.7. klo 18 ja sulkeutuvat maanantaina 1.8. klo 10.

Ravicamping autokohtainen hinta: 160€

Telttapaikat

Kuninkuusravien ravicamping on jaettu kolmeen alueeseen Forssan keskustaan. Telttapaikkoja on myynnissä ainoastaan Feeniksin ravicamping alueelta, joka sijaitsee noin 3,5km päässä kuninkuusravialueesta. Kuninkuusraveihin sekä iltajuhlaan pääsee kätevästi kävellen, pyörällä tai nonstop -bussilla joka päivä. Luonnollisesti majoittujia palvelevat myös suihku, wc ja muut tarvittavat mukavuudet.

Ravicamping -alueen osoite:

Feeniks – Lallintie 1

Ravicamping alue aukeaa torstaina 28.7. klo 18 ja sulkeutuu maanantaina 1.8. klo 10.

Ravicamping telttakohtainen hinta: 80€

Linkki Ticketmasteriin

Similar Posts