Vuokralle tarjotaan kerrostalokolmio rauhallisesta ja viihtyisästä taloyhtiöstä 2–4 henkilölle. Asunto sijaitsee kävelymatkan päässä (0,5 km) Forssan torilta ja 3,6 kilometrin päässä Pilvenmäeltä.

Asunnossa on tilava olohuone, 2 makuuhuonetta, keittiö, kylpyhuone, erillinen wc ja tilava lasitettu parveke ilta-auringon suuntaan. Toisessa makuuhuoneessa on 2 kpl 90*200 cm moottorisänkyä ja toisessa vuodesohva, josta saa makuupaikan yhdelle (100*200). Mahdollista majoittaa vielä 1 henkilö varapatjalle (80*200) lattialle. Peitot, tyynyt, lakanat ja pyyhkeet sisältyvät hintaan.

Käytettävissänne on keittiön perusvarustelu, mm. tiskikone, jääkaappi-pakastin, kahvin- ja vedenkeitin, uuni, mikro sekä kuppeja ja kippoja. Myös pyykinpesukone on käytössänne.

Parkkitilaa löytyy talon pihalla ja lisää viereisen kadun varrella. Linja-autoasemalle on matkaa kävellen noin puoli kilometriä. Taloon on esteetön kulku, hissi lähtee sisääntulokerroksesta. Asunnossa sisällä on muutaman sentin kynnys kylpyhuoneeseen sekä parvekkeelle mennessä.

Vuokraajat jättävät asunnon siihen kuntoon, kun se oli saavuttaessa. Loppusiivouksen voi myös ostaa 150€ hintaan. Lemmikit eivät ole sallittuja. Ei tupakointia sisällä eikä parvekkeella.

mieluiten iltaisin kello 17–20.

Matka Pilvenmäelle majoituskohteesta: 3,6km
Esteetön: –
Hinnat:  750€ / to-su, josta varausmaksu 150€. Mahdollista majoittua pidemmäksikin aikaa, lisävuorokaudet 50 € / vrk.
Varaukset ja tiedustelut kohteesta: p. 050 517 0258, mieluiten iltaisin klo 17-20.

Similar Posts