Kaksi mökkiä lähekkäin samassa rannassa isolle porukalle. Huom! Mökit vuokrataan vain yhdelle porukalle, samalle seurueelle.
Parkkialueelle voi saapua/asettua myös asuntovaunulla tai -autolla, mutta huom. tontilla ei ole sähköä eikä juoksevaa vettä.


Aurinkoisessa harjussa järven rannalla tarjolla lähekkäin olevat kesämökit isolle raviporukalle. Etelän aurinko paistaa rantaan ja laiturille aamusta iltaan, järvestä tulee haukea ja ahventa ja kaksi venettä odottaa rannassa.

Kummassakin mökissä on nukkumapaikat, keittiönurkkaus, takka, kaasujääkaappi, kaasuliesi, ruokapöytä, sauna ja terassi. Rannassa on lomalaisten yhteiseen käyttöön grillikatos, grillejä, iso muurikkapannu+ kolmijalka, ”kahvilaterassi” rinteessä sekä uusi tunnelmallinen grillipaikka makkaroiden ja nugettien paistoon ja auringonlaskuista nauttiville.
Matala mökki on sisältä täysin remontoitu kevään 2022 aikana (ei vielä kuvia) , ja saman mökin sauna uudistettu vuonna 2020.
Tontilla on Biolan kompostikäymälä.

Kummastakin mökistä löytyy astiat ja ruuanlaittovälineet, kahvipannut, paistinpannut, sekä kaikki perustarvikkeet mökkielämään, sekä peitot, tyynyt ja patjat.


Vuodepaikkoja löytyy yhteensä 13, eli matalassa mökissä 7 ja korkeassa mökissä 6, joista 4 parvella. Lisäpatjoja hoidetaan tarvittaessa paikalle etukäteen, kysy jos tulijoita on reilummin.


Matalassa, uudistetussa mökissä, on erillinen, pieni ovellinen makuuhuone, muutoin kumpikin mökki on yhteistä avointa tilaa.

Mökeille ei siis tule sähköä, eikä juoksevaa vettä, mutta iltaisin saa valoa aurinkopaneeli/akkusysteemillä, lyhdyillä ja kynttilöillä, juomavettä toimitetaan mökille etukäteen runsain mitoin kanistereilla. Polttopuut ja kaasupullot kuuluu vuokran hintaan, kaasupulloja tarvitaan jääkaapeissa, liesissä ja pihalla olevassa korkeassa kolmijalassa, muurikkaa, wokkia ym. varten.

Lakanat ja saunapyyhkeet eivät kuulu hintaan, mutta tarvittaessa niitä on saatavilla, 7,- /lakanat + pyyhe. Helppo perussiivous kummassakin mökissä kuuluu majoittujien lähtötehtäviin. Halutessa loppusiivous 100,- .

HUOM! Mökit ovat allergiavapaita, eläimien tuonti ehdottomasti kielletty (koko mökkimaastoon)!

Matka Pilvenmäelle majoituskohteesta: 40m
Esteetön: Ei, sijaitsee harjussa.
Hinnat: 1500€ / to-su. Lisävuorokaudet 100€/vrk
Varaukset ja tiedustelut kohteesta:  p. 040 727 8162 / ullakuuskaks@gmail.com. Mielellään soitto. 

Similar Posts