Omakotitalo Humppilan keskustassa, sisällä makuupaikkoja 7 kpl. Pihalle mahtuu majoittujan seurueeseen kuuluva matkailuauto tai vaunu  jolle löytyy sähkö terassilta. Ei kahta erillistä ryhmää eli vain yksi varaaja! Henkilöautoja mahtuu pihaan parkkiin useampi. 

Majoitus on varattavissa to-su 28-31.7.2022 (lähtöpäivä voi olla halutessa maanantai 1.8.2022).


Viihtyisä maalaisromanttisesti sisustettu, täysin varusteltu omakotitalo, jossa Humppilan palvelut, uimaranta mukaan lukien kävelymatkan päässä.


Talon asuntoala 114m2, jossa neljä huonetta, keittiö, iso ruokailutila, sauna heti valmiilla kiukaalla, pesuhuone kahdella suihkulla ja löytyy myös kaksi erillistä WC:tä. Ulkona terassi, jossa ruokailuryhmä sekä kaasugrilli majoittujan käytössä. Varasto ja autotalli eivät ole majoittujan käytössä.


Peitot ja tyynyt, liinavaatteet, pyyhkeet, pesuaineet, wc-paperi sekä astiat/aterimet kuuluvat hintaan talossa majoittuville 7:lle henkilölle.

Majoittujan on mahdollista ottaa mukaan koiria, jos koirat ovat tottuneet matkustamaan ja majoittumaan ongelmitta omistajansa vastuulla. Käytössä iso koiratarha, josta alempana kuva. Lemmikeihin liittyvistä säännöistä sovimme erikseen majoittujan kanssa.


Loppusiivouksen hoitaa asunnon omistaja. (Kuitenkin niin, että majoittumisen aikana noudatetaan tavallista siisteyttä asunnossa eli esim. roskat viedään niille osoitettuun paikkaan ja tiskeistä ym. huolehditaan niin, että astioita riittää kaikille majoittumispäiville.)


Majoittujalla on mahdollisuus käyttää yhtä talon autoista, tästä erikseen sovittaessa asunnon omistajan kanssa.


Varustelu: 2× 160cm parisänky, 1× 80cm vuode, 2× yhden hengen vuoteeksi soveltuvaa sohvaa. Astiat ja aterimet sekä ruuanlaittoon liittyvä tarpeisto löytyy. Tiskikone, jääkaappi, liesi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin. Ruokailutila sisällä 10:lle, kaasugrilli ja terassilla mahdollisuus myös ruokailla. Ilmalämpöpumppu. TV. Wifi löytyy ja ajanvietettä tarpeen mukaan esim. Netflix (pleikkari erikseen sovittaessa)

Kohde sopii liikuntarajoitteiselle, asunto ja piha ovat esteettömiä liikkua. Majoitus ei sovi allergikoille, asunnossa asuu koiria.

Vuokrauksesta tehdään kirjallinen sopimus sähköpostitse. Saat myös selkeät majoittumisohjeet sekä majoittumispaikan säännöt kirjallisena. Varausmaksua ei palauteta (ilman painavaa syytä esim. sairastuminen, josta todistus tai vastaava este, myös tapahtuman peruuntuminen oikeuttaa varausmaksun palautukseen).

Matka Pilvenmäelle majoituskohteesta: 21km (n.20min autolla)
Esteetön: kyllä
Hinnat: 3000€ / to-su. Varausmaksu 500€ viikon kuluessa varauksesta majoittajan tilille. Loput 2500€ suoritetaan 1kk ennen majoittumista.

Hinta sisältää kaiken ilmoituksessa mainitun (lemmikkien tuomisesta ja auton käytöstä sovitaan erikseen, mutta myös nämä on huomioitu kokonaishinnassa.


Varaukset ja tiedustelut kohteesta: p. 040 520 6686. Ota yhteyttä ensin viestillä, soitan sinulle takaisin. Työni vuoksi en pääse aina heti vastaamaan, mutta vastaan 24h sisällä viestiisi.

Similar Posts