Viihtyisä kaksio Forssassa 1,7 km matkan päässä Pilvenmäeltä.

Nukkumapaikkoja on tarjolla 5:lle henkilölle. Huoneisto sijaitsee maantasolla, eli käytettävissä on myös oma aidattu pieni piha-alue. Taloyhtiö on rauhaullinen ja siisti. Autopaikka järjestyy tarvittaessa. Palvelut, kuten kauppa, kirpputori, leipomo, viihdeuimala jne. ovat kävelymatkan päässä.


Asunnon koko on n. 60m2. Kaksi huonetta ja keittiö, suihku/wc- tila sekä ”terassi”, jossa ruokailuryhmä.


Asunnosta löytyy 1× 120cm parisänky makuuhuoneesta sekä 1× 80cm erillinen vuode. Olohuoneessa on vuoteeksi avattava sohva kahdelle nukkujalle, johon laitetaan erillinen patja lisäämään nukkumismukavuutta. Hintaan kuuluu peitot, tyynyt, liinavaatteet, pyyhkeet, astiat ja keittiönlaitteiden, sekä ruuanvalmistusastioiden käyttö. Pesuaineet ja wc-paperi kuuluvat hintaan. Tarvittaessa asuntoon voidaan tuoda viilennyslaite oleskelun ajaksi; asunto on ollut helteelläkin sopiva oleskeluun.


Loppusiivouksen suorittaa majoittaja, mutta normaalia siisteyttä ja huolellisuutta tulee majoittumis aikana noudattaa. Majoittujan tulee noudattaa taloyhtiön sääntöjä, kuten hiljaisuutta yö aikaan ja muita yleisiä kerrostaloasunnon vuokralaista koskevia sääntöjä. Käymme nämä läpi yhdessä majoittujan kanssa. Lemmikit ei sallittuja tässä kohteessa.


Asunto on esteetön ja sopii liikuntarajoitteiselle, myös ulko-oven avaus on sähköisellä painikkeella, mutta wc/kylpyhuoneen kynnys on hieman korkea, kuten myös terassin kynnys.


Majoitus to-su 28.7-31.7.2022, hinta max. 5 majoittujaa 100€/hlö. Maksuista (tarkemmat ohjeet sekä tilinro) ja säännöistä tehdään kirjallinen sopimus majoittajan ja majoittujan välille sähköpostitse. Varausmaksua ei palauteta ilman painavaa syytä, kuten sairastuminen (josta todistus tai vastaava painava syy) tai tapahtuman peruuntuminen.

Matka Pilvenmäelle majoituskohteesta: 1,7km
Esteetön: kyllä
Hinnat: 2000€ / to-su. Varausmaksu 300€ viikon sisällä varauksesta majoittajan tilille. Loput 1700€ suoritetaan 1kk ennen majoittumista.
Varaukset ja tiedustelut kohteesta:  p. 040 520 6686. Ota yhteyttä ensin viestillä, soitan sinulle takaisin. Työni vuoksi en pääse aina heti vastaamaan, mutta vastaan 24h sisällä viestiisi.

Similar Posts