Omakotitalo, saman ryhmän asuntoauto/vaunu mahtuu pihaan, ei kahta eri ryhmää. Saatavilla myös tarvittaessa sähköt pihalle.

Aivan Jokioisten keskustan läheisyydessä rauhallisella omakotitaloalueella sijaitseva talo. Mukava iso piha terasseineen. N.1km palveluista; Smarkettiin/Rkioskiin ja apteekkiin.

Omakotitalo 8-20hlö. Kaksi pari sänkyä (160cm ja 120cm), levitettävä sohva, 80cm sänky+alasänky, lisäksi 2 joustinpatjaa. Eläin- ja lapsiystävällinen talo, ei allergikoille. Lapsiperheille saatavilla pinnasänky, matkasänky ja kaksi lasten sänkyä. Olohuone ja takkahuone, yläkerrassa aula ja yksi huone, joissa kaikissa nukkumapaikat. Keittiö, kaksi vessaa, suihku/sauna, khh. Autopaikat 4-5 autolle, wifi, ulkopistorasia, televisio, äänentoistolaitteet, tupakointi sallittu ulkotiloissa. Keittiö kaikilla varusteilla, pesukone, sisäsauna, pihasauna, ulkoporeallas ja kaasugrilli. Omat peitot ja tyynyt vuokralaisilla mukana. Lisähinnasta saatavilla lakanat ja pyyhkeet.(20€/henk.) Loppusiivous kuuluu hintaan.


Matka Pilvenmäelle majoituskohteesta: 7km
Esteetön: Kulku on pihaan esteetön, mutta sisälle kulkiessa on rappusia.
Hinnat: Vuokraus (pe-su) 1500€, josta varausmaksu 500€, jota ei palauteta varauksen peruuntuessa. Pidemmästä tai lyhyemmästä vuokrausajasta sovitaan erikseen. Jonkun rikkoutuessa omavastuu on aina 200€.
Varaukset ja tiedustelut kohteesta: puh. 0451809008 / guggeli92@hotmail.com

Similar Posts