Erikoisempi majoituspaikka yhteiseloa sietävälle 10-tien tuntumassa lammen rannalla rauhallisella paikalla! Iso yhtenäinen tila, myös erillisiä soppia ja verholla erotettuja. Kyseessä on tanssilava ja juhlatila, jossa paljon lattiapinta-alaa, mutta ei varsinaisesti oikeita huoneita. Laajat pysäköintialueet, joihin mahdollisuus parkkeerata myös asuntoautoja ja -vaunuja. Sähköpaikkoja ei erikseen ole, vaan sähköt vedetään sisätiloista, ainakin toistaiseksi. 

Majoittuminen on joukkomajoitusta lattiamajoituksessa omin patja- ja makuupussivarustein tai pystyttämällä omat teltat katon alle sisätiloihin. Soveltuu esimerkiksi bussilla liikkuville ryhmille, joissa porukka ennestään jo jollain tavalla tuttuja. WC:t naisille neljä kappaletta, miehille 2 kappaletta ja pisuaari sekä inva-WC. Majoituspaikka soveltuu liikuntarajoitteiselle, mikäli hän saa kyydin oven eteen saakka. Keittiössä jää- ja pakastekaappeja sekä hella ja iso paistouuni. Keittiöön tulee kylmä vesi. Suihkuja ei ole. Uimaranta on kilometrin päässä ja sieltä voi vuokrata myös saunaa. Majoitus maksimissaan 40 hengelle. 

Lavalla ei ole astioita, lakanoita eikä muuta sellaista. Kaikenlaista voidaan hankkia lisämaksusta. Matkaa Pilvenmäen raviradalle on 38 km ja koko reitti on pihasta päästyä päällystettyä tietä. Matka-ajaksi Fonecta ilmoittaa 29 min. 

Vuokra-aika on maksimissaan torstaista maanantaihin ja lähtöhinta on 600€. Mikäli loppusiivous tulee vuokranantajalta, hinta on 750€. Vuokranantaja pidättää itsellään oikeuden tarkastella vuokraa ylöspäin, mikäli tarvetta runsaaseen sähkön käyttöön ja jätehuoltoon.

Matka Pilvenmäelle majoituskohteesta: 38km
Esteetön: Soveltuu liikuntarajoitteiselle, mikäli kyyti onnistuu oven eteen saakka.
Hinnat: alkaen 600€/ to-ma, loppusiivouksen kanssa 750€.

Vuokranantaja pidättää itsellään oikeuden tarkastella vuokraa ylöspäin, mikäli tarvetta runsaaseen sähkön käyttöön ja jätehuoltoon.
Varaukset ja tiedustelut kohteesta:  p. 050 032 1689 / laulajainen@villisikatarha.fi 

Similar Posts