Caravan-paikkoja isolla piha-alueella autopaikkana, kahden kilometrin päässä raviradalta, keskustan läheisyydessä (torille 1 km).

Aluetta mitoitetaan varausjärjestyksessä, ilmoitettujen määräysten sekä asiakkaan ilmoittaman neliömäärätarpeen mukaisesti.

Huomioitavaa: Etutelttaa eikä markiisia sallita. Sopimuksen mukaan talon wc-t alakerrassa ovat käytettävissä. Suihkun ja saunan käytöstä lisätietoja varauksen yhteydessä. Talossa on myös esteetön Inva-wc käytössä erikseen niin sovittaessa.

Loppusiivouskäytäntö: alueella ei ole biotyhjennyspaikkaa, joten matkailuajoneuvojen tulee viedä suihku-WC -astia tyhjennettäväksi muualle lähtiessään. Löytyy sekajäte, biojäte, tölkki- ja pullojätekierrätys, muut jätteet tulee viedä mennessään.

Paikan vuokraaja on velvollinen jättämään varatun paikan samaan kuntoon vuokrauksen jälkeen kuin on saanut sen käyttöönsä ja sitoutuu korvaamaan mahdolliset aiheuttamansa vahingot.

Matka Pilvenmäelle majoituskohteesta: 2,1km
Esteetön: –
Hinnat: to-ma klo 12 asti 200€ / pe- ma klo 12 asti 150€. Suurimpaan osaan paikoista saatavilla sähkö, sen lisämaksu 30€
Varaukset ja tiedustelut kohteesta:  p. 0449016797/ Pirjo Kesti / jarjestotaloforssa@outlook.com / Forssan Järjestöjen Taloyhdistys ry. Varauksissa voi olla yhteydessä puhelimitse su-pe 8.00-18.00.

Similar Posts