Vuokralle tarjotaan ajalle 28.-31.7. kolmannen kerroksen 80m3 saunallinen kerrostalokolmio rauhallisesta ja viihtyisästä taloyhtiöstä. Asunto on vain kävelymatkan päässä (n.1,5km) sekä Pilvenmäeltä että Forssan keskustasta – voit siis halutessasi elellä koko pitkän viikonlopun vailla huolta parkkipaikoista! Lähikauppaan (Sale) matkaa n. 700m.

Asunnossa on tilava olohuone, jonka sohvalla yöpyy mukavasti 1hlö, toimiva ja siisti keittiö, kaksi makuuhuonetta joista toisessa 120cm leveä sänky (1-2hlö) ja toisessa levitettävä sohvasänky (2hlö), sekä hiljattain remontoidut wc ja erillinen pesuhuone jossa sauna. Asunnossa myös viihtyisä ja tilava lasitettu parveke! Keittiössä käytettävissä jääkaappi+pakastin, uuni, mikro, kahvinkeitin sekä astiastot yms muu perusvarustelu. Ei astianpesukonetta.

Peitot, tyynyt, lakanat ja pyyhkeet 5hlö sisältyvät hintaan, mutta omien patjojen kanssa tilaa riittää isommallekin porukalle!

Erikseen sovittaessa mahdollisuus pyykinpesuun. 

Käytössänne on majoittumisen aikana myös langaton internetyhteys sekä oma autopaikka. Parkkitilaa hyvin myös talon lähistöllä, eli voitte huoleti saapua useammallakin autolla. Taloon esteetön kulku ja tilava hissi. Taloyhtiössä hiljaisuus klo 22-06. 

Mahdollisuus vuokrata erikseen myös ainakin kaksi polkupyörää, lisätietoja kysyttäessä!

Vuokraaja jättää asunnon siihen kuntoon kun se oli saavuttaessa. Mahdollisuus myös ostaa loppusiivous hintaan 150€.

Matka Pilvenmäelle majoituskohteesta: 1,5km
Esteetön: –
Hinnat: 1800€ / to-su, josta etukäteen suoritettava varausmaksu 400€. Varausmaksua ei mahdollisen peruutuksen sattuessa palauteta. Loppumaksu suoritetaan tilisiirtona 13.7. mennessä. 

Varaukset ja tiedustelut kohteesta: p. 040 460 4750 / mirja.hieperi@gmail.com

Similar Posts